Sinop İl Genel Meclisi Encümen Üyelerini Seçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Sinop İl Genel Meclisi Haziran ayı ilk oturumunda encümen üyeleri belirlendi

Sinop İl Özel İdaresinin karar organı olan Sinop İl Genel Meclisi pandemi süreci ardından ilk oturumunu yaptı. İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu başkanlığında yapılan oturumda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl ve İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Toplantıda açılış ve yoklama ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem gereği İl Özel İdaresi Daimi Encümen seçimi yapıldı. Yapılan oylama da Gerze İl Genel Meclis Üyesi İzzet Karaman, Türkeli İl Genel Meclis Üyesi Bilal Öztürk ve Durağan İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Yurtseven Sinop İl Özel idaresi daimi üyesi olarak belirlendi. Toplantıda ayrıca Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl ve Genel Sekreter Vekili Mehmet Demircan Özel İdaresi adına devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Meclis oturumları hafta boyunca devam edecek.

Sinop İl Genel Meclisi Encümen Üyelerini Seçti
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!