Dolar 20,6983
Euro 22,1917
Altın 1.310,33
BİST 4.886,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Açık
Sinop
22°C
Açık
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C
Paz 21°C
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-6210663309901428

Boyabat’ta Çekilen Nasipse Olur Filminin Galası Yapıldı.

Boyabat’ta Çekilen Nasipse Olur Filminin Galası Yapıldı.
REKLAM ALANI
13 Şubat 2020 14:09 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2020 09:32
A+
A-

14 Şubatta vizyona girecek Nasipse Olur filminin Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı’nın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda; Burak Sevinç , Algı Eke, Nur Sürer, Yeşim Dalgıçer, Zeyno Eracer, Ünal Yeter, Hakan Bulut yeralmaktadır.

Filmin başrol oyuncularından Burak Sevinç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada. Hikayenin zengin çocuğu, karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkacağını belirterek,

Annesinden çok korkan ve bunun için kolay kolay bir şeye adım atamayan ama hayallerinin peşini de bırakmayan, hiç beklemediği bir yerden aşkı bulan, onunla tesadüfler gereği tanışıp, bunun için annesine bile karşı çıkan birini canlandırıyorum. Çok heyecanlıyız

dedi.

Çekimlerin yapıldığı Sinop’a ilk defa gittiğini ve doğasının çok güzel olduğunu vurgulayan oyuncu, kendilerini çok iyi ağırlayan Boyabatlılara selamlarını iletti.

“Günfer” rolünü canlandıran Algı Eke, çok güzel bir set ortamı geçirdiklerini ve ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldıklarını dile getirdi.

Kasabanın en zengin kadını rolünde yer alan Nur Sürer de çok mutlu oldukları Boyabat’ta dostluklar geliştirdiklerini söyledi.

Senarist ve oyuncu Barış Başar ise şunları kaydetti:

“Biz yola çıkarken bir hayal kuruyoruz ve bu kadar kıymetli insan bu hayale inanıp bizimle birlikte aynı gemiye bindi, Vahdet Beyin de maddi manevi desteğiyle çok güzel bir iş çıktı ortaya. Hiçbir şey aksamadı, her şey çok güzel geçti. Umarım sizler de çok beğenirsiniz.”

Hakan Bulut, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter, Barış Başar, Erdem Baş, Zeyno Eracar, Derya Sen Akbacak, Aşkım Kapışmak, E. Sefa Yıldırım, Aydın Sarman ve Kıvanç Baran Aslan’ın da rol aldığı film 14 Şubat’ta vizyona girecek.

“Nasipse Olur”un konusu özetle şöyle:

Üst üste gelen felaketlere karşı inatçı bir mücadele veren genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Günfer, geçimini pastacılıktan sağlayan genç bir kadındır. Babasının vefatından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Günfer, tam kendisini toparlamaya çalışırken, amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı olan emek fırınına mafyanın dadanmasıyla iyice kötü olur. Bunlar yetmezmiş gibi bir de evlenme hayalleri kurduğu Yaşar tarafından aldatıldığını öğrenmesi Günfer’i hayatını altüst eder. Başına gelen felaketlere karşı direnen Günfer’in hayatı, mahallenin zengin çocuğu Gökhan ile yollarının kesişmesi ile bambaşka bir hal alır.

REKLAM ALANI