Sinop YÖREX Fuarında görücüye çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop’un yöresel ürünleri Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) görücüye çıktı.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12’ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, kapılarını düzenlenen törenle açtı. ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 500’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Anadolu’nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergileniyor.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası fuarda yerini aldı. Açılan Sinop standında yöreye ait ürünler görücüye çıktı. Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, Sinop’un tüm güzelliklerinin ve lezzetlerini Antalyalı vatandaşların damak zevkine sunulduğunu söyledi. Stantda Sinop mantısından nokuluna, Erfelek kestanesinden, lakerdasına ve Boyabat ezmesine bir çok lezzete ürün yer alıyor.

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu’da, tüm üyeler adına fuarda olduklarını belirtti.

TOBB BAKANI HİSARCIKLIOĞLU SİNOP STANDINI ZİYARET ETTİ

Fuarın ilk gününde Sinop standını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da ziyeret etti. Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, Hisarcıklıoğlu’na Sinop’un yöresel ürünleri hakkında bilgi verdi. Stanttaki ürünleri tek tek inceleyen Hisarcıklıoğlu’na mantı ve yöresel yiyeceklerden ikram edildi.

 

Vitrinhaber

Sinop YÖREX Fuarında görücüye çıktı
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!