Vali Karaömeroğlu Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Jandarma Komutanı Nihat Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Demircan ile İsa Bağcı ve beraberlerindekiler  Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazif Koltukçu, Meclis Başkanı Erdal Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Eren, Mustafa Yayla, Cemal Kaan Kamburoğlu ve Yusuf Aksu’nun da hazır bulundukları görüşmede pandemi sürecinde bölgesel risk haritasında Sinop’un genel durumu ve Kırmızı Bölge statüsünden Mavi Bölge statüsüne ulaşma konusunda yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Vali Erol Karaömeroğlu, ilçemizin ekonomisi ve sanayi sektörünün durumu hakkında Başkan Yardımcısı Nazif Koltukçu’dan bilgi aldı. Mavi Bölge statüsüne geçiş sürecinde üyelerimize görsel içerikli duyurular yapılması talimatı veren Vali Karaömeroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Boyabat Organize Sanayi Bölgesine yatırım talepleri ve tren yolu projesi hakkında da istişarelerde bulundular.

 

 

Vali Karaömeroğlu Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!