Sinop Turizmin Yeni Rotası Olacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Çay TV kanalında yayımlanan ‘‘55. Dakika’’ programına canlı yayın konuğu oldu.

Çay TV kanalında yayımlanan ‘‘55. Dakika’’ Programının Moderatörü Samet Gürcü’nün sorularını yanıtlayan Vali Erol Karaömeroğlu, Türkiye’nin en mutlu insanlarının yaşadığı huzur şehri olan Karadeniz’in incisi Sinop’ta  devam eden çalışmalar, gerçekleştirilen hizmetlerin yanında, yapılan yatırımlar ve ilimizin sahip olduğu tarihi, kültürel ve turizm  zenginliklerine dikkat çekti.
Samimi bir ortamda yaklaşık 45 dakika süren canlı yayın programında Vali Karaömeroğlu, sorulan bütün sorulara içtenlikle cevap verdi.
Vali Erol Karaömeroğlu, canlı yayının sonunda Çay TV  Samsun Temsilcisi ve ‘‘55. Dakika’’ programının Moderatörü Samet Gürcü’ye Sinop’a özgü gemi maketi hediye etti.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinop Turizmin Yeni Rotası Olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin