Yetiştirdiği Organik Karpuzları Yol Kenarında Satıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop-Erfelek yolu üzerinde kendine ait tezgahında satış yapan Hasan Özdemir(58), yıllardır karpuz üretim satım işiyle uğraşıyor.

Sinop ve Sinop dışından gelen birçok müşterisi olan Özdemir, doğal şartlarda üretim yaptığı için talebin bu kadar fazla olduğunu söyledi.

Yaz mevsiminin vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan karpuzları insanların daha çok tercih ettiğini aktaran Özdemir, “Sinop’un Çobanlar köyünde, Musunlu Mahallesi’nde yetişen doğal şartlar altında karpuz yetiştiriyoruz. Bu sene Allah’a şükür mahsulümüz iyi, fiyatlarımız uygun. Talepten de memnunuz. Karpuzun kilosunu 2 TL’den satmaktayız. Gelen müşterilerimizden güzel geri dönüşler de alıyoruz ve bir gelen bir daha geliyor. Erfelek Barajı’ndan gelen sularla özel tarlalarımızda doğal bir şekilde üretim yapıyoruz. Etrafına çeltik ekilmiyor ve zirai ilaçlardan uzak üretim yapıyoruz. Doğal ürün, doğal hizmet anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

 

Beyazgazete

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yetiştirdiği Organik Karpuzları Yol Kenarında Satıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin