Ersoy, Şırnak’ta İncelemelerde Bulundu…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Şırnak’ta  incelemelerde bulundu.


Şırnak Valisi  Osman Bilgin, İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy ile beraberlerinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral  Aykut Tanrıverdi, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral  Yusuf Ziyaddin Cavlak ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı Valilik makamında ağırladı.

Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy, Şırnak Valilığini ziyaret ederek, ilde  yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Ersoy,daha sonra Şırnak Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Federasyon Başkanlığı Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirdi ve esnafları ziyaret edip,vatandaşlarla sohbet etti.

Ersoy açıklamasın da ;

Her türlü baskıya, zulme, kötülüğe karşı koyarak, vatanının, devletinin, bayrağının yanında duran, evlatları, canları ve malları ile en ağır bedelleri ödemeyi göze alan ama teröre teslim olmayan Serhat Şehrimizin kahramanları, Şırnak’lı hemşehrilerimizle beraberiz dedi.

Ersoy, Şırnak’ta İncelemelerde Bulundu…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!