ERSOY;Yalandan yargılanma olsaydı müebbet alırdın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“900 binden fazla Suriyeliye vatandaşlık verildiğini” iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’a sert tepki veren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Bir çok söylediğin gibi bu da doğru değil. Eminim yalandan yargılanma olsaydı müebbet alırdın.” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında “900 binden fazla Suriyeliye vatandaşlık verildiğini” öne sürdü.

Özdağ’ın iddialarına Twitter hesabından cevap veren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy şöyle yazdı:

Bir çok söylediğin gibi bu da doğru değil. Keşke bu kadar cesurca yalan beyanda bulunmak yerine bir kez olsun, prof. ünvanına saygılı olup doğrusunu öğrenseydin. Ama siyasetin için her türlü istismara başvuruyorsun.

Eminim yalandan yargılanma olsaydı müebbet alırdın.

Türk Vatandaşlığı Verilen Suriyeli Sayısı;İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Türk vatandaşlığı verilen Suriyeli sayısının 2020 yılı rakamlarına göre 110 bin olduğu belirtildi. Bu kişilerin 53 bini yetişkin, 57 bini ise çocuklardan oluşuyor.

 

 

 

 

ERSOY;Yalandan yargılanma olsaydı müebbet alırdın
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!