İçişleri Bakan Yardımcısı ERSOY Şırnak’ta

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve ilgililer tarafından karşılandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ilk ziyaretini İdil Belediye Başkanlığını ziyaret ederek gerçekleştirdi. İdil Belediye Başkanı Akif Özsoy, Belediye daire amirleri bakan yardımcısını  karşıladı. Bakan Yardımcısı Ersoy, Belediye Başkan makamına geçerek Şırnak Valisi Ali İhsan Pehlivan, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Akif Özsoy, AK Parti İl başkanı İbrahim Halil Erkan, AK parti İlçe Başkanı Murat Ay’ın aralarında olduğu mülkü amirleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Yardımcısı Ersoy, Belediye ziyaretinden sonra AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti, ardında ilçe kaymakamlık makamına geçti, makamdan bir süre oturduktan sonra İdil’de ayrıldı.Ersoy, daha sonra beraberinde Vali Pehlivan ile Cizre ilçesine geldi.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinanoğlu’nu ziyaret eden Ersoy, burada yürütülen çalışmalarla ilgili Vali Pehlivan ve Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’dan bilgi aldı.

Cizre Belediyesine de giden Ersoy, daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Şırnak ziyaretleri sonrasında açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Mehmet ERSOY;

Belediye Başkan Vekillerimizin yaptığı hizmetleri yerinde değerlendiriyor, devletimizin emanetlerinin milletimize hizmete dönüşmesine şahitlik etmenin gururunu yaşıyoruz.

Şırnak Valimiz Ali Hamza Pehlivan ile birlikte hizmet yarışına giren Belediye Başkan Vekillerimizin çalışmalarını yerinde görmeye devam ettikve değerlendirmelerde bulunduk.Terörle ve işbirlikçileriyle mücadelemiz her alanda devam edecek dedi.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı ERSOY Şırnak’ta
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!