Yazar Ali KOCA’nın Şiir Kitabı Çıktı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop’un  Boyabat ilçesinde yayın yapan İnternet Haber Sitesi Boyabat Manşet’in kurucularından, uzun yıllar burada köşe yazarlığı yapan ve Boyabat 1868 Spor Kulübü Eski Başkanı Ali KOCA’nın şiir kitabı çıktı.

Boyabat Manşet İnternet Haber Sitesinde eskiden kendi köşesinde ve ‘KIRIK KALEM’ mahlasıylada köşe yazarlığı yapan Yazar Ali KOCA’nın ‘YARIM NEFES’ adlı şiir kitabı raflarda yerini alarak kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

Kitabı ile ilgili  bilgi veren KOCA, uzun yıllar bir şiir iki hikaye ve birde Kırık Kalem köşe yazılarını kitaplaştırmak için çalışmalar yürüttüğünü ve bunların ilki olarak ‘YARIM NEFES’ adlı şiir kitabını Kutlu Yayınevi aracılığı ile çıkarttığını dile getirdi.Kitabında hayatın bir saniyeden ibaret olduğunu,hakikatlerini ve değerinin bilinmesi gerektiğini,sevgiyi ve aşkı,haykırışlarını,özlemin alışkanlıktan öte hatırlamak olduğunu,yaşama dair düşüncelerini ve gözlemlerini kendi tarzıyla halkımıza aktarmaya çalıştığını ifade etti.

Yazar Ali KOCA son olarak açıklamasında;Bu günlerde ülkemiz zor bir süreçten geçerken birde Koronavirüs salgını ile karşı karşıya geldik.
Koronavirüs salgınına karşı gece gündüz demeden canla başla mücadele eden başta sağlıkçılarımıza ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.Türkiyemiz güçlüdür bu durumu da birlik beraberlik içinde’Devletimize Güvenerek,Tedbir Alıp Kurallara Uyarak,Allah’a(cc) Dua ve Tevekkül Ederek’ atlatabileceğimizi belirterek ”Gayret Devletten,Tedbir Milletten,Takdir Yaradan’dan”#EvdeKalTürkiyem#EvdeKalKitapOku dedi.

‘YARIM NEFES’ şiir kitabını tüm online kitap satış sitelerinden ulaşabilirsiniz;

https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=536659
https://www.arkaraf.com/yarim-nefes
https://www.bkmkitap.com/yarim-nefes?amp
https://www.babil.com/yarim-nefes-kitabi-ali-koca
https://www.pandora.com.tr/kitap/yarim-nefes/736571
https://www.kitapkoala.com/kitap/yarim-nefes-ali-koca-9786257004909
https://1000kitap.com/kitap/yarim-nefes–207610
https://www.kitapsahaf.net/ali-koca-w145465.html
https://www.kitapbulut.com/kitap/yarim-nefes/536659
https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/yarim-nefes/1426677
https://kidega.com/kitap/yarim-nefes-349074/detay?gclid=EAIaIQobChMI-qjUldG06AIVgsreCh0mOQ8WEAQYAiABEgLxVfD_BwE
https://www.kitapmatik.com.tr/kitap/yarim-nefes-p815698.html
https://www.istanbulkitapcisi.com/arama?q=Yar%C4%B1m+nefes
dav
burst
dav
dav
dav
dav
burst
Yazar Ali KOCA’nın Şiir Kitabı Çıktı…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!