Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 3 Uzman Hekim Birden Atandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezin de farklı branşlarda hizmet vermek üzere 3 Uzman Diş Tabibi göreve başladı.

Ortodonti Uzmanı Gültekin Erol, Endodonti (Kanal Tedavisi) Uzmanı Gözde Baş ve Restoratif Tedavi Uzmanı Zülal Tekiloğlu Yelkenci Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde uzmanlık alanlarında görevlerine başladılar. İlimize bu üç branşta daha önce olmayan ilk kez ataması yapılan kıymetli uzmanlarımız Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti sunan merkezimizde Ortodonti, Endodonti ve Restoratif Tedavileri yapacaklardır.

Hizmete başlanan branşlarda tedavi görmek isteyen hastalarımız MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden randevularını oluşturarak Uzman Hekimlerimize muayene ve tedavilerini yaptırabilecekledir.
Ortodontik tedavi için daha önce herhangi bir tedaviye başlanmamış 18 yaş altı hastalarımız gerekli duyulan özellikli bazı sarf malzemelerini temin ederek Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde tedavilerini yaptırabileceklerdir.

Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu; “ İlimize Ortodonti, Endodonti ve Restoratif Tedavi branşların da ilk kez atama yapılmıştır. Böylelikle bu alanlarda ilk kez ilimizde söz konusu tedavi hizmetleri verilecektir. Yapılan bu atamalar ile Ortodonti ve Endodonti alanlarında il dışına yapılan sevklerin azalması vatandaşlarımız için özellikle pandemi sürecinde ve sonrasında büyük kolaylık sağlayacaktır. Atamaların gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm yetkili mercilere şükranlarımızı sunarız.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 3 Uzman Hekim Birden Atandı.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!