Coşar 31 Mart Yerel Seçimleri’nde aday adayı olduğunu açıkladı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar 31 Mart Yerel Seçimleri’nde partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

Sinop’un Boyabat İlçesinde Gazeteciler ve Muhtarlar bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Coşar 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Coşar konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada ‘’ Bu konuda bana çok soru geliyor artık bu konuya son noktayı koymak istiyorum. Bütün yasal sorumlulukları yerine getiren , partisine gönül veren ve  mevcut belediye başkanı olarak yerel seçimlerde Boyabatımızın Belediye Başkanı aday adayıyım.

Amacım meclis üyelerimizin bana layık gördüğü bu görevi ilk günki heyecan ile devam ettirip benden sonraki gelecek arkadaşımla temiz berrak ve elimizden geldiği güzel bir görev bırakmak. Bugüne kadar hiç bir siyasi parti ayrımı yapmadan sosyal yönden, hizmet yönünden bize ne intikal ettiyse, ne talep edildiyse yerine getirmeye çalıştık bundan sonra da bu gayede hizmet vermeye devam edeceğim.Takdir bundan sonra partimindir.’’ İfadelerinde bulundu.

 

 

 

Boyabat Sesi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Coşar 31 Mart Yerel Seçimleri’nde aday adayı olduğunu açıkladı…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin