Başkan Genç ”Talep ve önerilerimizi TOBB’a ilettik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını devralan yönetim kurulu başkanı Abdullah Genç, ülkede etkili olan Koronavirüs salgınının ilçe ekonomisine etkilerini değerlendirmek üzere çalışma gerçekleştirdi.

Genç, üyeler ile birebir ve telefon ile yaptığı görüşmeler neticesinde salgın hastalığın ilçe ekonomisine etkilerini ve sürecin iyileştirilmesi anlamında üyelerinin beklentilerini,görüşlerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirdi.

Başkan Abdullah Genç yaptığı açıklamada; 

Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda hazırladığımız taleplerinizi bir yazı halinde, camiamızın her türlü sorunu ile gece gündüz demeden ilgilenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na iletmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile kendilerine harcadıkları yoğun mesai ve emekleri dolayısıyla bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sizlerin talep ve sorunlarının çözüme kavuşturulması için bizler de konunun takipçisi olacağız.

Bundan sonraki süreçte, sizlerin taleplerini, şikâyetlerini ve çözüm önerilerini toplamaya ve belirli periyotlarla birliğimize iletmeye devam edeceğiz. Sizler de varsa görüş ve önerilerinizi odamızın iletisim@boyabattso.org.tr e-posta adresi üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz. ” ifadelerini kullandı.

Talepler yazılı açıklama

Başkan Genç ”Talep ve önerilerimizi TOBB’a ilettik”
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!