Boyabat’ta bölgenin en büyük modern hayvan pazarı inşaatında sona gelindi 

featured
SİNOP'UN BOYABAT İLÇESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN BÖLGENİN EN BÜYÜK MODERN HAYVAN PAZARINDA İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ. (İHA/SİNOP-İHA) Sinop'un Boyabat ilçesinde yapımı devam eden bölgenin en büyük modern hayvan pazarında inşaat çalışmalarında sona gelindi.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop’un Boyabat ilçesinde yapımı devam eden bölgenin en büyük modern hayvan pazarında inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Boyabat Belediyesi iş birliği ile Kırsal Kalkınma (İFAD) projesi kapsamında hayata geçirilen tesis tamamlandığında 500 büyükbaş,1000 küçükbaş hayvan satış alanı ve idari üniteleri bünyesinde barındıracak.

İnşaatında sona gelinen tesisle ilgili açıklamalarda bulunan Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, “Bölgenin önemli hayvancılık merkezi olacak modern hayvan pazarı inşaatının bitmesiyle üreticilerimize önemli destek sağlamış olacağız. Boyabat Belediyemiz ile paydaş olduğumuz bu güzel hizmetin bölge ve ilimiz çiftçilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Boyabat’ta bölgenin en büyük modern hayvan pazarı inşaatında sona gelindi 
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!