Bakan SOYLU Namaz Dağı’nda Askerlerle İftar Açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Şırnak’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY ve beraberindeki heyetle Namaz Dağı’nda askerlerle iftarını açtı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak’ta teröre darbe vuran İHA merkezinin açılışına katıldı. Açılışın ardından Bakan Soylu, operasyon birlikleri ile buluştu. Operasyon birliklerini ziyaret eden Bakan Soylu daha sonra Cudi Dağı’nda inşaatı tamamlanan kuleleri inceledi.

Bakan Soylu son olarak Namaz Dağı üs bölgesinde nöbet askerlerle bir araya gelerek iftar açtı. İftara cep telefonu ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan askerlerin ve ailelerinin bayramlarını kutladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz ERSOY Şırnakta üs bölgesinde iftar sonrası yaptığı açıklamasında;Hayatımın en anlamlı iftarı belki,Bakanımız Sn Süleyman SOYLU ile Şırnak Namaz Dağı’nda kahramanlarımızla nöbet mevzilerinde iftar yaptık. Allahım ayaklarına taş değdirmesin dedi.

Bakan SOYLU Namaz Dağı’nda Askerlerle İftar Açtı
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!