Balıkesir Şehidini Uğurladı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÖZYAŞI SEL OLDU

Şehit Jandarma Uzman Çavuş için Balıkesir merkez Altıeylül ilçesi Ortamandıra kırsal mahallesindeki baba ocağında askeri tören düzenlendi. Dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ve akabindeki askeri törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti İl Başkanı Ekrem Yavaş, CHP İl Başkanı Serkan Sarı, MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, askeri ve mülki erkan ile şehidin ailesi, çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin ailesi ve vatandaşlar ağıt yakıp gözyaşı dökerken, terör örgütüne de lanet okudular.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Vali Hasan Şıldak şehidin tabutunu bir süre omuzlarında taşıdı. Bakan Yardımcısı Ersoy, Vali Şıldak ve Başkan Yılmaz, şehidin ailesine taziyede bulundular. Vali Hasan Şıldak Vali Hasan Şıldak, “Kahraman Şehidimiz hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan’ı Ebedi yolculuğuna uğurladık. Kıymetli ailesi ve bütün hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Kahraman Mehmetçiğimiz Uzman Çavuş Ercan Özcan kardeşimizi dualarla son yolculuğuna uğurladık. Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy da, “Siirt’te şehit olan kıymetli evladımız, kahraman jandarmamız J. Uzm. Çvş Ercan Özcan’ı baba ocağı Balıkesir’de Hakk’a uğurladık. Mekânı cennet olsun. Teşkilatımızın ve Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Balıkesir Şehidini Uğurladı…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!