Ersoy,Ayasofya Camii’nin ibadete açılması; bizim için 2020’nin en güzel müjdesi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Mehmet Ersoy,son günlerde kamuoyunda gelişen olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda:

Emperyalistlerin işbirlikçileri, değerlerimizin kindar ve ezeli düşmanları, “zulüm 1453’te başladı”diyenlerin Sözcü’leri için bir felaket olan Ayasofya Camii’nin ibadete açılması; bizim için 2020’nin en güzel müjdesi, milletimizin 86 yıldır özlemle beklediği kararın ilanıdır diye belirtti.

Ersoy daha sonra,taciz ve tecavüz olaylarına susanların,başörtülü hakimlerden kuşku duyanlara sesini çıkarmayanların, katledilen kadının ailesine davadan vazgeç baskısı yapanlara ağzını açamayanların, kadınların kazanımlarının istismarcıları ve iflah olmaz takiyyecileri ile kol kola yürüyenlerin,aşağıdaki fotografların müsebbib ve hamilerini sürekli aklama ve kollamaya çalışmaktan zerre kadar utanmayanların Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan’a laf söylemesi ibretlik bir hezeyandır dedi.

Ersoy,Ayasofya Camii’nin ibadete açılması; bizim için 2020’nin en güzel müjdesi…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!