Ersoy;Bir Daha Huzurumuzu Bozamayacaklar..!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Hakkari’de ziyaret ve incelemelerde bulundu…

Hakkari Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, belediyeyi ziyaret eden Ersoy ile Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın katılımıyla çalışma ve projeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ardından asfaltla yenilenen mahalle yollarında ve Merzan Mahallesi’ndeki Gola Züryan sosyal tesislerinde incelemelerde bulunan Ersoy, vatandaşlarla sohbet etti.Kent Park’ta düzenlenen “3. Spor Şenliğine” katılan Ersoy, Kültür ve Sanat Sokağı’nda yürütülen çalışmaları inceledi.

Ersoy ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamasında ;

Belediye Başkan Vekilimizin yaptığı hizmetleri yerinde inceliyoruz.Değişim ve dönüşüm projeleriyle Hakkari’ye birçok hizmetin gerçekleşmesine ve halkımızın gülen yüzüne gururla şahitlik ediyoruz.

Bölge insanımıza kan ve göz yaşından, evlat acısı ve hasretinden başka hiçbir şey yaşatmayanlar bir daha huzurumuzu bozamayacaklar.Artık hep güleceğiz inşallah dedi.

Ersoy’a incelemelerinde, Akbıyık, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek eşlik etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Hakkari'de ziyaret ve incelemelerde bulunduİçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Hakkari'de ziyaret ve incelemelerde bulunduİçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Hakkari'de ziyaret ve incelemelerde bulunduİçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Hakkari'de ziyaret ve incelemelerde bulundu

 

Ersoy;Bir Daha Huzurumuzu Bozamayacaklar..!
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!