İçişleri Bakan Yardımcısı ERSOY: Her ihtiyacı anında karşılayabilecek gücümüz var.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY,Vali Kadir EKİNCİ ve beraberindeki heyetle Bingölde gerçekleşen 5.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, afet bölgesinde helikopterle havadan inceleme yaptılar.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY,daha sonra Bingöl’ün Karlıova ve  Yedisu ilçelerine bağlı Dinarbey,Elmalı ve Kaynarpınar köyünde incelemelerde bulunarak Kaynarpınar Karakolu’na başsağlığı ve geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Bakan ERSOY, yetkililerden deprem sonrası çalışmalar hakkında bilgi aldı,heyetle birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.

ERSOY, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada:”Allah Devletimize zeval vermesinCumhurbaşkanımızdan,Bakanlarımızdan ve sizden razı olsun. Bugün depremin 2’inci günü,arkadaşlarımızdan gerekli bilgileri aldık. Sahada geziyoruz açıkta kalan vatandaşımız olmamış. Acil çadır ihtiyacı olan ve çadırı kurulmamış kalmamış. Sıcak yemeğe muhtaç olan kalmamış. Bingöl Hastanelerinde tedaviye muhtaç vatandaşımız kalmamış. Enkaz altında kalan vatandaşımız olmamış. Devletimiz, Bakanlarımızla ve Cumhurbaşkanı Yardımcımızla ilk andan itibaren olaya el koymuş. Vali, AFAD, Çevre Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı olmak üzere herkes burada.

Hep beraberiz burada, bundan sonra da kademe kademe sıra sıra ne ihtiyacınız varsa en acil şekilde yapacağız.Biz Elazığ, Malatya, Van Başkale depremini yaşadık. Pandemi ve Korona krizini yaşadık. Bugün Bingöl’deyiz şu 6 ay içerisinde yaşadığımız bütün krizlerde vatandaşımızdan hiçbir zaman şikayet henüz olmadı. Bundan sonra da olmayacak, olmaması için de her zaman buradayız. Bu ülkenin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın gururunu yaşatmak boynumuzun borcudur.Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Cumhurbaşkanı’mızın emridir dedi.

 

“ERSOY ve beraberindeki heyet köydeki incelemelerinin ardından hava yoluyla ilçeden ayrıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı ERSOY: Her ihtiyacı anında karşılayabilecek gücümüz var.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!