Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda, Mevcuttur!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle yeni nesil için bu günler ‘Dini Şuur’ ve ‘Milli Şuur’ noktasında öğrenebileceği ve görebileceği,insanlık adına ‘da vicdani boyutu açıkça gözler önüne sergilendiği günlerdir.

Şirin gösterilen vahşi dünyanın tarih sayfalarına baktığımızda gördüğümüz tablolar batı medeniyeti denilen tek dişi kalmış canavarın gerçek yüzünü bugünlerde de ortaya koyuyor.

Velhasıl…

Kapitalizmin sözde sahte  kurallarını bizzat ‘kapitalist ülkeler’ değiştiriyor. Kapitalizmin üç temel kuralı; serbest piyasa, demokrasi ve insan haklarıdır. Artık bu kuralları kapitalist ülkeler  gözardı ediyor.Tarafsızlık ve güvenilirlik kuralı, gelişmiş kapitalist ülkeler tarafından pervasızca çiğneniyor. Yeni dünya düzeninde ”kapitalizm” güvenilirliğini yitiriyor günden güne de çöküyor.

Hakikat…

Milli Üretim Milli Güç
Türkiye’nin geleceği yerli üretimde…

Milli ve manevi bilincini dün olduğu gibi bugünde aynen sergileyen Türk Milleti;Vatan, Millet, Bayrak,Devlet ve İslam sevgisi ile yoğrulmuş bir imanla milli onurunu  muhafaza etmiş ve bu cennet vatan topraklarında kurdukları bin yıllık Türk- İslam medeniyetini sonsuza kadar yaşatma kararlılığını bir kez daha ortaya koyarak tüm dünyaya insanlık dersi vermiştir.Türkiye Cumhuriyeti Devleti her kulvarda gücünü gösterebileceğinin iradesine sahiptir.

Son Olarak…

Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz, birlik ve beraberliğe en cok ihtiyaç duyulan bu zor günlerde ,Mübarek Ramazan Ayı hürmetine’de ihtiyaç sahiplerine ve bu sureçte mağdur olan vatandaşlarımıza  herkes gücü nispetinde yardım etmelidir.Rabbim yardımlarınızı kabul etsin.Amin!

”Koronavirüs Tedbirlerine Kurallarına Uyarak, Devletimize Güvenerek ve Yaradana Tevekkül Ederek… Bu Zor Günler Allah’ın (C.C) İzniyle Geçecektir.”

Allah (C.C) İman Edenlerin Yanındadır!

Saygılarımla…

Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda, Mevcuttur!
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!