Müslüman Türk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayasofya’nın tekrar camii olarak açılmasına çok seviniyorum, bizlere bugünleri gösteren Rabbime hamdolsun, buna vesile olan sayın başkan ve devlet aklından da Allah razı olsun.

Neticede Ayasofya camii eski hesaplarımızı da göreceğimiz yeni bir çağı başlatmanın en güzel sembolü oldu.

Her ne kadar Ayasofya’nın aslına rucû etmesini önemsiyor ve kıymetli buluyorsam da şu gerçeğin farkındayım: Dış politikada ne kadar kuvvetli hamlelere sahip olursak içeride ki münafıklara karşı da o kadar muzaffer oluruz. Dolayısıyla her geçen gün Türk egemenliğinin arttırılması gereken Akdeniz, Anadolu’daki bilgi, belge ve tarihi eserleri Ermenistan’a kaçıran kimi kripto hainlerin hakettikleri akıbetler, Azeri kardeşlerimize zulmeden Ermenistan’a karşı tavrımızın ne olacağı ve yeni Ortadoğu, Orta Asya ve Afrika hamlemiz benim açımdan çok daha önemli.

Çünkü dünya insanlarının Müslüman Türk’e ihtiyacı var. Dünya, Türk dünyasına dönüşebilsin ve Anadolu topraklarında yüzlerce yıldır kazanılmış haklarımız pekiştirilebilsin, artık insanlık rahat bir nefes alabilsin diye dışarıya karşı çok daha kuvvetli ve isabetli hamleleri yapmak durumundayız.

Allah’ın izniyle dünya Türk dünyasına evrilecek elbette; Müslüman Türk bu vazifesinin bilincinde olarak kendi göbeğini kesmeyi de bilir, kimlerle ittifak kurup kimlerle vuruşması gerektiğini de bilir.

Yüce Allah sayın başkanımızın şahsında milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun.

 

Yakup BAYAKİR

Müslüman Türk
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!