Ersoy,deprem bölgesinde incelemelerde bulundu…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,İzmir’deki deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü enkaz bölgelerinde incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy , sizler müsterih olunuz…

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, deprem bölgesindeki çalışmalarla ilgili AFAD yetkililerinden bilgi aldı, depremde zarar gören vatandaşlarla sohbet etti.Daha sonra İzmir’de afet hasarı ya da riski nedeniyle boşaltılan binaların polis ekipleri tarafından korunduğunu söyledi.Sizler müsterih olunuz dedi.

Enkaz bölgesinde incelemelerine devam eden Ersoy ,bir taraftan İzmirlilere geçmiş olsun derken, diğer taraftan canları pahasına can kurtaran kahramanlarımıza teşekkür ettiğini belirtti.

İzmir Afad Çadırkentini de ziyaret eden Mehmet Ersoy, son olarak her çadırdan, her afetzedemizden devletimize ve kadirşinas milletimize yapılan duaların ve teşekkürlerin gururunu yaşıyoruz.Allah devletimize zeval vermesin Milletimiz var olsun dedi.

Ersoy,deprem bölgesinde incelemelerde bulundu…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!