Şehit J. Uzm. Çvş. Erkan Erdem, Dualarla Ebediyete Uğurlandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Eruh İlçesinde hain terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyon esnasında ağır yaralanan ve tedavi için kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşen J. Uzm. Çvş. Erkan Erdem, Bor Şehitliğinde  düzenlenen cenaze töreninin ardından tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Ersoy, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, STK ve Siyasi Partilerin temsilcileri ile Şehidimizin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Şehidimiz  J. Uzm. Çvş. Erkan Erdem’in naaşı, Bor Şehitliği’nde dualar eşliğinde toprağa verildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu ve Vali  Yılmaz Şimşek, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin annesi ve eşine teslim ettiler.

Düzenlenen cenaze töreninin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Vali Yılmaz Şimşek ve protokol üyeleri, şehidimizin baba ocağına giderek ailesi ve yakınlarına taziyelerini ilettiler.

“Kahraman Aziz Şehitlerimize Allah’ tan Rahmet, Gazilerimize Acil Şifalar, Şehit ve Gazilerimizin Ailelerine Sabırlar Dileriz”

 

Şehit J. Uzm. Çvş. Erkan Erdem, Dualarla Ebediyete Uğurlandı.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!