Vefasızlığın Bir Adım Sonrası Nankörlüktür.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vefa çağımızda örneğine az rastlanan, vefasızlık ise gittikçe çoğalan ve şikayet edilen konuların başında gelmektedir.

Vefa; kişinin yapılan iyilikler karşısında sorumluluğunu hatırlayıp, kendisine iyilikte bulunanlara, misliyle veya daha güzeliyle karşılık vermesidir.Daha doğrusu vefa; asaletin,samimiyetin, sadakatin, nezaketin bir nişanesidir.

Vefasızlık ise; yeni menfaatleri görünce yapılan iyiliği unutup, çıkarının peşine düşmek, sadakati terk edip ihaneti seçmek; yola çıktıklarını yolda bırakıp, yolda bulduklarına değişmektir. Vefasızlık; bir karakter bozukluğudur.

-Biz söze bakar adam sanırız, işe bakınca yanıldığımızı anlarız.

İnsani ilişkilerimizde vefalılar ile vefasızları yüzlerine bakıp anlamak elbette mümkün değildir. Vefalı ile vefasızın ancak karşılıklı yaşanmışlıklardan farkına varabiliriz.Çünkü biz önce dile ve söze bakar adam sanırız, sonra öze ve işe bakınca yanıldığımızı anlarız.

Sinop’ta “VEFA” adında yapılan toplantıya,bu davaya ilk günden bugüne kadar gönül vermiş gecesini gündüzüne katmış görev almış veya almamış mücadelesini ve desteğini halen sürdüren  bir çok partili dava insanı davet edilmemiştir.

Velhasıl…

Her kim veya kimler  bu toplantıyı organize etmişse milletvekilinden il başkanına ve teşkilatlara kadar aslında vefasızlık ve nankörlük yapmış olmadı mı?

Sonuç olarak birlik ve beraberlikten uzak bu görüntüler DAVA’ya ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a zarar vermez mi?

2023’ü Düşünün…

 

Çoşkun KILIÇ

Vefasızlığın Bir Adım Sonrası Nankörlüktür.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!