Türkiye Şehitlerini Uğurladı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye şehitlerini uğurladı

Milli Savunma Bakanlığı, dün 4 şehit haberini duyurdu.

Haberin ulaştığı baba ocakları ise şehit ateşiyle kavruldu.

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Operasyonu’nda, teröristlerle çıkan çatışmada dün şehit olan Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım için Mersin’de, astsubay kıdemli çavuş Gökhan Ağıl için Tokat’ta, uzman çavuş Savaş Borlu için Niğde’de, şehit uzman çavuş Fatih Kalkan için Osmaniye’de tören yapıldı.

Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım’ın cenazesi, tören için Mersin’in Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camisi’ne getirildi.

Şehit cenazesine katılım yoğundu

Bekar olduğu öğrenilen şehidin cenaze törenine; Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ile annesi Ayşe Yıldırım, babası Orhan Yıldırım ve yakınları katıldı.

Mersinli şehide veda edildi

İl Müftüsü Aydın Yığman’ın kıldırdığı namazın ardından şehit Harun Yıldırım’ın cenazesi, Akbelen Mezarlığı içindeki şehitlikte toprağa verildi.

Türkiye şehitlerini uğurladı #1

Tokat’a şehit ateşi düştü

Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl’ın cenazesi, memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde toprağa verildi.

Ağıl’ın naaşı, Turhal Devlet Hastanesi morgundan alınarak Osmangazi Mahallesi’ndeki annesinin evine getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Turhal Belediyesi önünde hazırlanan alana taşındı.

Burada şehidin babası Ziya Ağıl, annesi Nuran Yıldız ve yakınları şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehit Ağıl’ın cenazesi burada, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık’a defnedildi.

Cenaze törenine, Tokat Vali Yardımcısı Osman Sarı, Tokat milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Yücel Bulut, Kadim Durmaz, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı, AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ile vatandaşlar katıldı.

Türkiye şehitlerini uğurladı #2

Türkiye şehitlerini uğurladı #3

Şehit Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu’ya memleketi Niğde’de veda

Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu’nun cenazesi, memleketi Niğde’de toprağa verildi.

Törene Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavakloğlu, Vali Mustafa Koç, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin annesi Hanife, babası Mustafa ve kardeşi Mevlüt Borlu, tören sırasında gözyaşlarını tutamadı. Şehidin cenazesi, ikindi vakti Niğde Müftüsü Osman Ayas’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Türkiye şehitlerini uğurladı #4

Türkiye şehitlerini uğurladı #5

Osmaniye şehidini uğurladı

Şehit olan 28 yaşındaki Uzman Çavuş Fatih Kalkan, memleketi Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Fatih Kalkan’ın cenazesi, öğle saatlerinde helallik alınmak üzere Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ailesinin yaşadığı eve getirildi. Kalkan’ın Türk bayrağına sarılı tabutunu gören babası Yusuf Kalkan, eşi Gül Kalkan ile kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi daha sonra törenin yapılacağı Asri Mezarlık Camisi önündeki alana götürüldü.

Törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Vali Erdinç Yılmaz, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Kadir Kara, askeri ve mülki erkan ile şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namaz sonrası şehit Kalkan’ın cenazesi, götürüldüğü Osmaniye Şehitliği’nde gözyaşlarıyla defnedildi.

Türkiye şehitlerini uğurladı #6

Türkiye şehitlerini uğurladı #7

Türkiye şehitlerini uğurladı #8

Türkiye şehitlerini uğurladı #9

Türkiye şehitlerini uğurladı #10

Türkiye şehitlerini uğurladı #11

Türkiye şehitlerini uğurladı #12

Türkiye şehitlerini uğurladı #13

Türkiye şehitlerini uğurladı #14

Türkiye şehitlerini uğurladı #15

Türkiye şehitlerini uğurladı #16

Türkiye şehitlerini uğurladı #17

Türkiye şehitlerini uğurladı #18

Türkiye şehitlerini uğurladı #19

Türkiye şehitlerini uğurladı #20

Türkiye Şehitlerini Uğurladı…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!