Küçükçekmece Sinopspor, 3. lig hedefini İrem Derici konseri ile taçlandıracak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinoplu ünlü sanatçı İrem Derici’nin, Küçükçekmece Sinopspor için, hiç bir ücret almadan, 13 Eylül’de Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Spor Salonu’nda sahneye çıkacağını hatırlatan Başkan Rafet Orhan, 3. lig hedeflerini yineledi.

Başkan Rafet Orhan, “Küçükçekmece Sinopspor olarak tek hedefimiz, centilmence mücadele ederek 3.lige çıkmaktır. Bunun için, yönetim kurulumuz ile büyük bir özveri içerisin de, her türlü gayreti gösteriyoruz.

Sinop’umuzun gururu ünlü sanatçımız İrem Derici’de, Küçükçekmece Sinopspor için, büyük bir fedakarlık ve kadirşinaslık gösterdi. Kendisine camia olarak, can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu üyemiz olan babası Hulusi Derici aracılığı ile yaptığımız ricayı kırmadı ve 13 Eylül’de, kulübümüz yararına ücretsiz sahneye çıkmayı kabul etti.Sanatçımız İrem Derici’nin yaptığı bu fedakarlığı lütfen boş bırakmayalım. Küçükçekmece Sinopspor olarak, ‘O sene bu sene, hep beraber el el ele 3.lige’ sloganı ile çıktığımız bu yol da, yine 13 Eylül’de değerli sanatçımız İrem Derici’nin Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Spor Salonu’nda saat:21:30’da sahneye çıkacağı gece için, ‘O gün, bu gün’ diyerek, herkesi bekliyorum. Değerli hemşerilerimiz biletleri, Küçükçekmece Sinopspor’un http://kucukcekmecesinopspor.com.tr/konser/ adresinden alabilirler” dedi.

Bu arada kulüp yararına yapılacak konserin bilet fiyatları ise şöyle; öğrenci; 90 TL, normal biletler; 190 TL, VIP;490 TL.

 

Vitrinhaber

 

 

Küçükçekmece Sinopspor, 3. lig hedefini İrem Derici konseri ile taçlandıracak.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!