2022 Yılı Eylül Ayı Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantısı Sinop’ta yapıldı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 Yılı Eylül Ayı Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantısına katılmak üzere Sinop’a gelen Kastamonu Valisi Avni Çakır ve Çankırı Valisi  Abdullah Ayaz, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nu ziyaret ettiler.

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nun başkanlığında, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç ile ilgili personel katıldı.

KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç’in Ajans çalışmaları ile KUZKA desteğiyle hayata geçirilen Sinop’ta Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Arttırılması Projesi ve 2022 yılında yapılması planlanan Vocathlon Mesleki Girişim Maratonu’na ilişkin yönetim kurulu üyelerine yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Programı (BAKAP) kapsamında uygulanacak TR82 Bölgesi Tarımsal Kalkınma Projesi, TR82 Bölgesi Kırsal Turizm Projesi ile 2023 Yılı Ajans Çalışma programı ve bütçe hazırlıkları çalışmalarının görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla toplantı sona erdi.

2022 Yılı Eylül Ayı Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantısı Sinop’ta yapıldı…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!