2023 Kick Boks Dünya Şampiyonasını Şampiyonu Hemşehrimiz Kadir Yıldırım…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli takımı temsil eden tecrübeli sporcu Sinop’lu Kadir Yıldırım, Portekiz’de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

2023 Kick Boks Dünya Şampiyonası Portekiz’de düzenlendi.İstanbul’da yaşayan, Türkiye ve dünya çapında büyük başarılara imza atan milli sporcu Sinop-Ayancık’lı Kadir Yıldırım, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Şampiyonadaki rakiplerine adeta ringi dar eden tecrübeli dövüşçü  +91 KG LOW KİCK ağır siklet’te dünya şampiyonu oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye’yi gururlandırmak için her zaman elinden gelenin en iyisini vermeye çalıştığını ifade eden Yıldırım, “Dünya şampiyonu oldum. Gerçekten çok mutlu ve gururluyum. Bu zamana kadar beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.”

 

 

Türkiye WAKO Faaliyet programında bulunan Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası 70 ülkeden 2000’e yakın katılımcı ile, Portekiz/Albufeira da yapıldı. Milli Takımımız Şampiyonayı 10 Altın, 17 gümüş, 14 bronz ve toplamda 41 madalya ile tamamlayarak Takım Halinde DÜNYA ŞAMPİYONU oldu.

 

2023 Kick Boks Dünya Şampiyonasını Şampiyonu Hemşehrimiz Kadir Yıldırım…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!