Boyabat’ta 6. Çocuk Kitapları Günleri başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boyabat Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Çocuk Kitapları Günleri düzenlenen törenle başladı.

Boyabat Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda bu yıl altıncısı düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen 6. Çocuk Kitapları Günleri, İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz , Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan Kitap Günleri Proje Sorumlusu Erdoğan Car, öğrenciler ve diğer davetlilerin katılımıyla açıldı.

Kitap fuarına Diyanet Radyo Metin ve Çocuk Edebiyatı Yazarı Yaşar Koca, Arkeolog Yazar Çiğdem Eker, Eğitimci Yazar İbrahim Uysal, Gazeteci Yazar Rahime Uçar ve Yazar Hüseyin Ceylan katıldılar. Salonda 30 yayınevine ait 3 bin adet çocuk kitabı sergilendi.

6. Çocuk Kitapları Günleri açılış kurdelesi çocuklar tarafından kesildi. Kaymakam Yılmaz, Başkan Coşar ve protokol üyeleri tüm çocuklara kitap hediye edip stantlarda sergilenen kitapları incelediler.Belediye Başkanı Hüseyin Coşar Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada “Çocuklarımız cıvıl cıvıl, okuyacaklar büyüyecekler memleketimize güzel hizmetlerde bulunacaklar. Kültür Bakanlığı’mızın destekleriyle Boyabat Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği 6. Çocuk Kitapları Şenliği ilçemiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. En büyük zenginlik hangi dalda olursa olsun ilim öğrenmektir. Gelecek çocuklarımızın omuzlarında yükselecektir. Rabbim yollarını açık etsin. Çocuklarımıza bol bol kitap okuyun diyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Dört gün süreyle açık kalacak çocuk kitap günleri 09:00-18:00 saatleri arası ziyaretçilere açık olacak.

Haber:Mahmut Coşkun

 

 

 

 

 

Boyabatsesi

Boyabat’ta 6. Çocuk Kitapları Günleri başladı
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!