3. Lig Hedefiyle Yeni Sezona Başlayan Boyabat 1868 Spor Kulübü Transferlerini  Tek Tek Açıklıyor…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle oynanamayan Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 17-18 Nisan’da başlayacağı ve ligin 15 haftada tamamlanacağının açıklamasının ardından Boyabat 1868 Spor Kulübü 3.Lig hedefiyle yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde tüm hızıyla devam ediyor.

Bölgesel Amatör Ligin idialı ekiplerinden Boyabat 1868 Spor Kulübü transfer çalışmalarını sonlandırarak açıklamaya başladı.Kulübün resmi sosyal medya sayfalarında transfer paylaşımları spor kamuoyunda büyük heyecan yarattı.

2020-2021 Sezonuna alternatifli bir kadro ile girecek olan Boyabat 1868 Spor Kulübü yetkilileri, yapılan transferlerin takıma faydalı olacağına inandıklarını,tek hedef’in 3. Lig’e yükselmek olduğunu transfer çalışmalarını da bu hedefe ulaşmak için yaptıklarını dile getirdiler.

Boyabat 1868 Spor’un bugüne kadar açıkladığı transferler şu şekilde;

Boyabat 1868 İlk olarak TFF 3.lig’de 5 maç,Türkiye Kupasında 2 maç, BAL’da ise 76 maç ve 15 golü bulunan tecrübeli futbolcu Yusuf OYİT’in transferini açıkladı.

Beşiktaş altyapısından yetişen genç yetenek Burak CEYLAN’ da 3.Lig hedefi için kadroda yerini aldı.

Geçen yılda takımda yer alan başarılı futbolcu Enes Bahadır BAYRAM’da  bu yılda takımla birlikte devam ediyor.

Ayrıca 2.lig 3 maç, 3. Lig 66 maç BAL Ligin’de 132 maçı olan tecrübeli futbolcu Azem YAVUZ’uda kadrosuna kattı.

Boyabat 1868 Spor Kulübünün altyapıdan yetişen genç oyunculara önem verdiğinin kanıtı olarakda, U-19 kaptanlığı yapan Recep Can ÇELTİKCİ’yi A takıma alarak göstermiş oldu.

 

3. Lig Hedefiyle Yeni Sezona Başlayan Boyabat 1868 Spor Kulübü Transferlerini  Tek Tek Açıklıyor…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!