Trafik kazasında hayatını kaybeden üç çocuk yan yana toprağa verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop’ta iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden çocuklardan üçü Boyabat ilçesi Çattepe, biri de Gerze ilçesi Başsökü köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Sinop-Boyabat kara yolunun 13. kilometresinde iki otomobilin çarpışması sonucunda hayatını kaybeden Elif Naz (10), Sevda (8) ve Feyza Sucu (7), Boyabat ilçesi Çattepe Köyü camisinde İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentür tarafından kıldırılan cenaze namazları sonrasında köy mezarlığında  dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Fevzi ve Ayşe Civelek’in kızları Tuğçe Nur Civelek(10) ise Gerze ilçesi Başsökü Köyünde toprağa verildi.

15 Mart 2020 Pazar günü Şahin Sucu’nun kullandığı 57 DN 678 plakalı otomobil, Sinop-Boyabat kara yolunun 13. kilometresinde, karşı yönden gelen Ümit Şahin idaresindeki 34 CLF 756 plakalı otomobille çarpışması sonucunda Tuğçe Nur Civelek(10), Elif Naz (10), Sevda (8) ve Feyza Sucu (7) kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmiş. yaralı sürücüler ile Hülya Sucu, Salih ve Levent Torun ile Metin Şahin Sinop ve Gerze ilçesindeki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Cenaze törenine cenazelerin yakınları, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Çattepe köyü halkı ve çevre köylerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazada yaralanan ve tedavisi devam eden otomobil sürücüsü Şahin Sucu, ikamet ettiği İstanbul’dan kayınvalidesinin cenaze töreni için Gerze ilçesi Başsökü köyüne gelip, defin sonrasında da Boyabat’a hareket halindeyken kaza geçirmişti.

Haber:Mahmut Coşkun

Kaynak:Boyabat Sesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trafik kazasında hayatını kaybeden üç çocuk yan yana toprağa verildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin