Meftun Çağlar,Ben de Varım Dedi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2015’te 25. Dönem MHP Sinop Milletvekili 1.Sıra Adayı Mustafa Meftun Çağlar,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında;

Ok bir kez çıktı yaydan,
Geçtik düğünden, toydan,
Şimdi hep meydan meydan,
Söylenecek söz menem!

Teşkilatımızın kabulü Genel Merkezimizin onayı ile “2023 Lider Ülke Türkiye” hedefimiz doğrultusunda, el ele gönül gönüle bir kez daha Sinop’umuzda Üç Hilalli Al Sancağımızın altında şerefli bir mücadele için sahalarda olmaktır kararımız, niyet hayr akıbet hayr olsun, Allah (C.C) yar ve yardımcımız olsun dedi.

2023 seçimlerinde kısaca tekrar aday adayı olacağını açıklayan Çağlar,daha sonra bir basın açıklaması yaparak konuya açıklık getirdi.

Mustafa Meftun Çağlar Açıklamasında;

Sevgili Dostlar,

7 Temmuz 2022 günü Facebook profilimden yapmış olduğum açıklama ile “2023 Lider Ülke Türkiye hedefimiz doğrultusunda, el ele gönül gönüle bir kez daha Sinop’umuzda Üç Hilalli Al Sancağımızın altında şerefli bir mücadele için sahalarda olmaktır kararımız” diyerek 2023 Haziran ayında yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri İçin MHP Sinop Milletvekili Adayı olma niyetimi sizlerle paylaştım.

Sizlerden gelen yoğun dönüşler gösterdi ki bu açıklama Bayrağa rüzgar, Harekete güç katmış, Ülkücü taban ve Sinop’lu hemşehrilerimiz ise büyük bir sevinç ve heyecan yaşamışlardır.

Önümüzdeki süreçte de benim gibi MHP adına Aday Adayı olmak isteyen bir çok Ülküdaşımız sizlerin huzuruna çıkacak, hareketimizin gücüne güç katacaktırlar.

Ancak yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için bir hususun altını özellikle vurgulamak istiyorum.

Açıklama yaptığım 07.07.2022 günü itibariyle resmi olarak seçim takvimi henüz işlemeye başlamamış olsada Mustafa Meftun ÇAĞLAR olarak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP den Sinop Milletvekilliğine aday adayıyım.

Resmi sürecin ilerleyen safhalarında yasal şartları sağlayan Aday Adayları içerisinde iki arkadaşımız Teşkilatımızın Kabulü, Genel Merkezimizin onayı ile Milletvekili listelerinde yerlerini alacak ve bayrağı taşıyacaklardır.

Bu gün itibarı ile Adaylığı kesinleşmiş ben dahil hiç bir arkadaşımız yoktur.

Niyetimiz hayırdır İnşallah akıbetimizde hayr olsun, Allah (C.C) Türkiye, Sinop ve Hareketimiz için hayırlı olanı nasip etsin dedi.

Meftun Çağlar,Ben de Varım Dedi…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!