SNÜ yüzde 99.42 doluluk oranına ulaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerek mevcut ve yeni açılan programları, gerekse eğitim ve öğretimdeki kalite anlayışıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversitelerinden biri haline gelen Sinop Üniversitesine, yeni dönemde 3 bin 619 öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı.

Özel yetenek sınavları, ek yerleştirme, yatay geçiş ve uluslararası öğrenci kabulü neticesinde bu sayının daha da artması bekleniyor.

REKTÖR DALGIN: “ÜNİVERSİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ”

Sinop Üniversitesini tercih ederek Sinop’ta eğitim görmeye hak kazanan öğrencileri tebrik eden SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, “Öncelikle sizleri ve kıymetli ailelerinizi tebrik ediyorum. Üniversitemizin tüm imkânlarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimiz için seferber edeceğimizden emin olmanızı istiyorum. Sinop Üniversitesinde göreceğiniz eğitimin hayat yolculuğunuzun önemli bir adımı olarak göreceğinize inanıyor, kariyerlerinin bu önemli dönüm noktasında Sinop’un eşsiz güzelliği ve derin tarihinin tezahürü olan Sinop Üniversitemizi tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Burada aradığınız ve arzu ettiğiniz eğitimi görebilmeniz dileğiyle; Üniversitemize hoş geldiniz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Vitrinhaber

 

 

SNÜ yüzde 99.42 doluluk oranına ulaştı
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!