2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan’ın başkanlığında,”Milli Eğitim Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem İl Geneli Eğitim Kurumu Müdürleri Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi.

Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun ve İl Geneli Eğitim Kurumu Müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatı ile okul/kurumlarında;

Eğitim alanlarının sağlık ve güvenlik bakımından daha üst seviyelere taşınması,
kurumsal yapının güçlendirilmesi,kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması,
unulan hizmetlerin izlenmesi ve değerlendirilmesi, Uygulanabilir hedefler konularak, performansın ölçülebilmesi amacıyla,Sinop’ta  TS ISO45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi ile belgelendirilen;

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü,
Merkez/Atatürk İlkokulu, Boyabat/Abdurrahman Güneş İlkokulu,
Boyabat/Uygur Özay İlkokulu,
Ayancık/Avukat Hüsnü Kılış İlkokulu müdürlerine Vali Özarslan tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Özarslan;

“Bizler yönetici olarak, gerek İl Valisi, gerekse İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürleri olarak, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Sizlere her yönden destek olacağız. Bizlerin gayreti ve çabası eğitim kalitemizi belirleyecektir. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, ülkemizi daha güçlü yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Emek ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı…
Giriş Yap

Boyabat Manşet - Halkın İradesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!